Четиринайсетгодишното момче, което пострада в тежкия пътен инцидент вчера в казанлъшкото

...
Четиринайсетгодишното момче, което пострада в тежкия пътен инцидент вчера в казанлъшкото
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на пияния и дрогиран шофьор, блъснал 14-годишно момче в Казанлъшко

Четиринайсетгодишното момче, което пострада в тежкия пътен случай през вчерашния ден в казанлъшкото село Бузовград, е в кома и е интубирано, заяви за Българска телеграфна агенция проф. Йовчо Йовчев, шеф на УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович ", където е настанено за лекуване. Момчето е с заплаха за живота, сподели още медикът.
Районната прокуратура в Стара Загора повдигна обвиняване по отношение на 57-годишния Д.К. за нарушаване на разпоредбите на придвижване по пътищата и причиняване по несъобразителност на междинна телесна щета на 14-годишното дете. Инцидентът е станал към 17:30 часа на 11 ноември. 
Водачът е управлявал лек автомобил марка „ Опел Астра “ под влияние на алкохол от 1.38 промила и след приложимост на наркотично вещество – метаамфетамин, открити с техническо средство. Той е избягал от местопроизшествието и се е укрил, хванат е четири часа по-късно.  
Обвиняемия Д.К. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура-Стара Загора да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР